Stichting Knip

Budgettrainingen

Elk financieel huishoudboekje is uniek. De budgettraining van Stichting Knip is gericht op het inzichtelijk maken van wat de (verwachte-) inkomsten en uitgaven zijn. Door gebruik te maken van praktisch trainingsmateriaal, worden de trainingen gegeven waaraan iedereen kan deelnemen. Tijdens de trainingen hoeft er niets over de persoonlijke financiële situatie verteld te worden. Door middel van allerlei voorbeelden, haal je zelf eruit wat persoonlijk van toepassing is of wat je kunt gebruiken. In zeven tot maximaal acht trainingen laten we de cursisten in kleine groepen kennis maken met allerlei financiële onderdelen. Aan het eind van de training heeft de cursist zelf een financiële jaarplanning gemaakt, waarop hij/zij per maand kan aflezen wat er precies heeft plaatsgevonden en wat er nog te komen staat. De doelstelling van de training is, dat je in de toekomst financieel zelfredzaam bent en daarmee rust hebt in je hoofd.

Wil jij ook ...

Balans tussen inkomen en uitgaven?

Rust in je hoofd?

Geen financiële problemen?

Kom dan naar de gratis budgettraining van Stichting Knip. De budgettraining is voor alle inwoners van de gemeente Emmen, gemeente Midden-Groningen, gemeente Midden-Drenthe, huurders en woningzoekenden van Lefier, Domesta, Woonservice en van het Groninger Huis.

Meer informatie nodig?
Wil je je aanmelden voor de training of heb je een vraag over de stichting en over de training, bel of stuur een e-mail naar Marga Plas (telefoonnummer 06-22283468, marga@stichtingknip.nl). Je kunt ook het algemene e-mailadres gebruiken: info@stichtingknip.nl.

 

 

EEN FINANCIEEL GEZOND 2019?

MET DE GRATIS BUDGETTRAINING VAN STICHTING KNIP BEN JE GOED OP WEG! Het nieuwe jaar is begonnen! Heb jij ook goede voornemens gemaakt? Voor veel mensen staan ‘besparen’ en ’beter omgaan met geld’ hoog op het lijstje. We weten dat dit niet altijd even makkelijk is en dat het hebben van financiële zorgen voor een heleboel onrust kan zorgen. Maar…. we weten ook dat je daar iets aan kunt doen! Hoe? Met ...
Verder lezen

Budgetcursus voor inwoners gemeente Midden-Drenthe

Gratis training van Stichting Knip aangeboden door de gemeente. Met ingang van komend najaar kunnen alle inwoners van de gemeente Midden-Drenthe gebruik maken van een gratis budgettraining. De gemeente zet hiermee actief in op de preventie van financiële problemen. De trainingen worden gegeven door de professionals van Stichting Knip en zijn gratis te volgen voor de inwoners van de gemeente Midden-Drenthe. In navolging van de gemeente Emmen, de gemeente Midden-Groningen en een aantal ...
Verder lezen

Meer informatie nodig?

Heeft u een vraag over de stichting en over de training neem dan contact met ons op.
Marga Plas
06-22283468
 marga@stichtingknip.nl

 

Contactformulier