Stichting Knip

Budgettrainingen

Elk financieel huishoudboekje is uniek. De budgettraining van Stichting Knip is gericht op het inzichtelijk maken van wat de (verwachte-) inkomsten en uitgaven zijn. Door gebruik te maken van praktisch trainingsmateriaal, worden de trainingen gegeven waaraan iedereen kan deelnemen. Tijdens de trainingen hoeft er niets over de persoonlijke financiële situatie verteld te worden. Door middel van allerlei voorbeelden, haal je zelf eruit wat persoonlijk van toepassing is of wat je kunt gebruiken. In zeven tot maximaal acht trainingen laten we de cursisten in kleine groepen kennis maken met allerlei financiële onderdelen. Aan het eind van de training heeft de cursist zelf een financiële jaarplanning gemaakt, waarop hij/zij per maand kan aflezen wat er precies heeft plaatsgevonden en wat er nog te komen staat. De doelstelling van de training is, dat je in de toekomst financieel zelfredzaam bent en daarmee rust hebt in je hoofd.

Wil jij ook ...

Balans tussen inkomen en uitgaven?

Rust in je hoofd?

Geen financiële problemen?

Kom dan naar de gratis budgettraining van Stichting Knip. De budgettraining is voor alle inwoners van de gemeente Emmen, gemeente Hoogezand-Sappemeer, huurders en woningzoekenden van Lefier, Domesta, Woonservice en van het Groninger Huis.

Meer informatie nodig?
Wil je je aanmelden voor de training of heb je een vraag over de stichting en over de training, bel of stuur een e-mail naar Marga Plas (telefoonnummer 06-22283468, marga@stichtingknip.nl) of Danniëlle Mink (telefoonnummer 06-37304664, dannielle@stichtingknip.nl). 

 

Start nieuwe budgettraining - Aanmelden kan nog!

Ook zin om weer de schoolbanken in te gaan? Geef je dan nu op voor een (gratis) training bij Stichting Knip en krijg meer inzicht in jouw financiën! Wij hebben nog plek voor de training op de maandagavond in Emmen (Angelslo) en op de woensdagochtend in Emmen (Bargeres). In Hoogezand-Sappemeer op de maandagmiddag. De trainingen starten in de week van 30 oktober. Aanmelden of meer informatie nodig? Wil je je aanmelden voor de ...
Verder lezen

Meer informatie nodig?

Heeft u een vraag over de stichting en over de training neem dan contact met ons op.
Marga Plas
06-22283468
 marga@stichtingknip.nl

Danniëlle Mink
06-37304664
dannielle@stichtingknip.nl

Contactformulier