Jouw Knip 2018!

Afbeelding Jouw Knip 2018!

Op donderdag 14 december organiseren wij onze jaarlijkse Jouw Knip 2018! avond bij Pro Emmen (Ullevi 22 naast het stadion van FC Emmen) vanaf 18.30 uur tot ca. 21.30 uur.

Wat gaan we doen?
18.30 uur Inloop met een kopje koffie/thee en iets lekkers
19.00 uur Start van het programma door Gerieke
19.45 uur Workshops
20.45 uur Gezellig nakletsen

Ook is er deze avond een gezellige markt met diverse leuke informatiestands. Laat je verrassen!

WORKSHOPS

Jouw Zorgverzekering 2018!

Hoe kies je een zorgverzekering die bij jou past? Kan ik wel naar elk ziekenhuis? Wat is het eigen risico of de eigen bijdrage? Is een aanvullende verzekering verplicht en hoe kan ik besparen op de ziektekostenpremie? Deze vragen en nog veel meer informatie komen aan de orde tijdens deze workshop.

Energie besparen? Wij vertellen je hoe!

Slim besparen! Thermostaat weetjes! Tips uit de koffer! Investeringen! Quiz met een leuke prijs! Deze workshop wordt verzorgd door de Huurdersfederatie.

Zorg ... Goed Geregeld!

Voor wie is de WMO (=Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? Welke zorg valt onder de WMO? Van aanvraag tot toekenning. Aan de slag met uw budget. De rol van het CAK en de eigen bijdrage. In deze workshop ook informatie over het aanvragen van ondersteuning via de WMO.

Financiele problemen de baas!

Betalingsachterstanden of schulden? Wat kun je zelf doen? Waar kun je terecht voor hulp? Hoe werken schuldeisers? In deze workshop alles over (beginnende) financiële problemen!

AANMELDEN
De toegang is gratis, maar we willen wel heel graag dat je je van te voren even aanmeld zodat wij weten hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten. Aanmelden kan heel eenvoudig door HIER je contact gegevens achter te laten. Wil je een introducee meenemen? Graag! Dit kan je vermelden bij je aanmelding.

Heeft u een vraag over de stichting en over de training neem dan contact met ons op.

Danniëlle Mink
dannielle@stichtingknip.nl