Gratis thema-avond op donderdag 2 april 2020

DE GRATIS (maar niet voor niets) THEMA-AVOND VAN STICHTING KNIP!
DONDERDAG 2 april 2020 | PRO EMMEN | 18:45 -21:00 UUR

Wil jij meer weten over pensioenen? Vraag jij je af wat er allemaal verandert wanneer je zelf (of je kind) 18 wordt? Waar moet je financieel op letten als je een huis koopt? Belastingen en Toeslagen, hoe zit dat? Altijd al willen weten wat het werk van de notaris inhoudt? Dan mag je deze thema avond van Stichting Knip niet missen. Op donderdag 2 april a.s. ben je van harte welkom voor het volgen van één van de volgende gratis workshops:

De workshops vinden plaats bij PRO Emmen aan de Ullevi 22. Inloop met koffie, thee en wat lekkers om 18:45 uur. Om 19:00 uur starten de workshops. Einde rond de klok van 21:00 uur

Doe je mee? Meld je aan per e-mail: marga@stichtingknip.nl of bel met 06 22 28 34 68. Vermeld je naam en telefoonnummer en geef de workshop van je eerste en tweede keuze aan. Voor meer informatie kijk op www.stichtingknip.nl