Jouw Knip 2020

GOED VOORBEREID HET NIEUWE JAAR IN? KOM NAAR ‘JOUW KNIP 2020’!
DONDERDAG 12 DECEMBER 2019 | PRO EMMEN - ULLEVI 22| 18:30 - 21:00 UUR

Op donderdag 12 december a.s. blikken we terug en kijken we vooruit! Wat gaat het nieuwe jaar je financieel brengen? Welke regelingen zijn er te verwachten? We kijken naar de zorgverzekering in het nieuwe jaar en vertellen je hoe je energie kunt besparen. Nieuw dit jaar is de pubquiz voor jongeren van 17 tot en met 27 jaar!  Lekker quizzen en tegelijkertijd meer leren over geld! Op de informatiemarkt tref je kraampjes aan van instanties die je op weg kunnen helpen bij verschillende vragen. Zo zijn o.a. Humanitas, Domesta, Buurtbemiddeling, Jimmy’s, de Vrouwenkrachtcentrale en Sunny & Coosje aanwezig.

Kom ook naar 'Jouw Knip 2020' en doe mee met één van de volgende gratis workshops: